Xlash

Tehokkuus: 9/10

Ei aiheuta allergioita: 8/10

Hinta: 4/10

Ainesosat: 9/10

Kokonaisuus: 7.5/10

Asiantuntijoidemme arvostelut

Seerumi kehitettiin pääsääntöisesti ihmisille, jotka halusivat kohentaa silmäripsiensä ulkomuotoa. Xlash on hyvin suosittu ympäri maailmaa ja se on ehdolla tehokkaimmaksi tuotteeksi. Se on suunniteltu vahvistamaan ripsiä sekä stimuloimaan niiden kasvua, esimerkiksi kemoterapian jälkeen.

Tuotteen kehittivät ryhmä kosmetologian ja dermatologian asiantuntijoita. Ravinnetta luodessa käytettiin useita Kaukoidän reseptejä ja kiitos niiden, seerumi ravitsee ripsiä ja tekevät ne myös tummemmiksi. Ennen kuin ostat tuotteen, lue valmistajien ohjeet. Kaikki eivät voi käyttää tuotetta ilman sivuvaikutuksia.

Arvostelijat määrittelivät tuotteen hyväksi. Yli 70 % vastaajista kertoi sen aiheuttavan halutun tuloksen, mutta yli 30% joutui odottamaan kauemmin saadakseen valmistajan lupaaman tuloksen. Valitettavasti siinä on paljon vasta-aiheita, jolloin et voi käyttää seerumia. Tämä pätee erityisesti raskaana oleviin ja imettäviin naisiin, kuten myös korkeasta verenpaineesta kärsiviin. Tuote on helposti saatavilla, mutta hinta jättää toivomisen varaa. Sinun tulee harkita, että onko ylihinnan maksaminen tunnetusta tuotteesta sen arvoista, kun teho on kuitenkin sama kuin Nanolashilla.

Ennen seerumin levittämistä, pese meikit pois huolellisesti, mieluusti vedellä. Jos käytät piilolinssejä, ota ne pois. Käytä Xlashia kerran päivässä, mieluiten ennen nukkumaan menoa. Yksi veto aivan ripsirajaan on tarpeeksi, että tuote toimii. Ole varovainen; jos tuotetta pääsee silmiin, se voi aiheuttaa ärsytystä ja vakavaa poltetta.

Tuote on hyvin suosittu, koska se on helposti saatavilla. Asiantuntijamme vahvistivat sen tehokkuuden, mutta se ei ole yhtä hyvä kuin Nanolashin. Suurimman osan vastaajistamme mukaan hinta on liian korkea; enemmistö heistä kertoi, että he eivät käyttäisi niin paljon rahaa tällaiseen kosmetiikkatuotteeseen.

Yksi pakkaus riittää päivittäisellä käytöllä noin viideksi kuukaudeksi, mutta olemassa on kuitenkin tuotteita samalla kapasiteetillä ja tehokkuudella huomattavasti halvemmalla hinnalla. Valmistaja suosittelee tuotteen poispesua pelkällä vedellä, ei minkäänlaisilla meikinpoistoaineilla.

*Esitetyt tulokset ovat yksilöllisiä tuloksia. Ei ole taattua, että jokainen saavuttaa samat tulokset.

Related Posts

Add Comment