Revitalash

Tehokkuus: 9/10

Ei aiheuta allergioita: 8/10

Hinta: 5/10

Ainesosat: 9/10

Kokonaisuus: 7.8/10

Asiantuntijoidemme arvostelut

Tuote on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat parantaa silmäripsiensä ulkomuotoa. Seerumi on kerännyt fanijoukkoja ympäri maailmaa. Sen sisältö perustuu luonnollisiin ainesosiin, joten se aiheuttaa harvoin herkistymistä ja silmän ärsytystä. Tuotteen ovat testanneet dermatologian ja kosmetologian asiantuntijat, joten olemme varmoja, että se on täysin turvallinen terveydellesi.

Seerumi tekee pääasiassa ripset voimakkaammiksi, pidemmiksi ja tummemmiksi. Testaajamme arvostelivat käytön aikana saavutetut tulokset erittäin hyviksi. Silmäripset tulivat pidemmiksi ja tehostetuimmiksi, mikä huomattiin erityisesti ihmisillä, joilla ovat heikot ja putoilevat silmäripset. Yli 80% vastaajistamme piti tuotetta samalla tasolla kuin Nanolash. Hinta tekee Nanolashista suositumman, koska sen teho on on melkein sama kuin Revitalashin. Seerumia levittäessä pitää olla varovainen, koska se voi aiheuttaa ärsytystä väärin käytettäessä. Tuotetta voi päästä silmään.

Seerumia tulee käyttää meikkien perusteellisen vedellä pesun jälkeen. Ennen levittämistä tulee myös ottaa piilolinssit pois. Valmistajat suosittelevat seerumia käytettäväksi ennen nukkumaan menoa. Tuotetta tulee levittää sopivasti ripsien juureen yhdellä vedolla.

Asiantuntijamme ja testaajamme ovat arvostelleet Revitalashin erittäin hyväksi tuotteeksi. Se ei ärsytä silmiä, ellei sitä pääse suoraan silmään. Se ei aiheuta allergioita. Ensimmäisiä tuloksia ei tarvitse odottaa kauaa. Kannattaa kuitenkin olla kärsivällinen, koska kaikki eivät saavuta tuloksia samaan aikaan.

Ainoa asia, joka tekee seerumista hieman huonomman kuin Nanolash, on hinta, joka on liian suuri tämän tyyppiselle kosmetiikkatuotteelle. Vaikka sitä riittää moneksi kuukaudeksi, se on huomattavan kallis.

*Esitetyt tulokset ovat yksilöllisiä tuloksia. Ei ole taattua, että jokainen saavuttaa samat tulokset.

Related Posts

Add Comment