M2 Lashes

Tehokkuus: 7/10

Ei aiheuta allergioita: 8/10

Hinta: 8/10

Ainesosat: 6/10

Kokonaisuus: 7.3/10

Asiantuntijoidemme arvostelut

Tämä seerumi on ennätyssuosittu Yhdysvalloissa, jossa se on kehitetty. Sen välitön tavoite on säilyttää ripsien elinvoimaisuus. Monet naiset valittavat silmäripsien heikkoudesta, joka päiväisen ripsivärin ja muun kosmetiikan käytön jälkeen.

Neulashin luonnolliset ainesosat tekevät ripsistä pidemmät ja tuuheuttavat niitä huomattavasti. Kosmetiikkatuotteen valttikortti on se, että sitä voi käyttää myös otettuaan ripsienpidennyksen, joka voi aiheuttaa ripsiin ylimääräistä kuormitusta. Tuote ei vaikuta liimaan, jota käytetään tällaisessa kauneushoidossa. Tuotetta voi ostaa monista nettikaupoista ja muutamista apteekeista.

70% testaajistamme kertoi, että seerumi oli hyvin tehokas. Valitettavasti monella heistä oli tuotteen käytön ensimmäisillä viikoilla arat luomet ja punaiset silmät. Useiden ihmisten oli pakko lopettaa testaus, koska tuotteen aiheuttama ärsytys silmissä oli niin kova, että se vaikeutti päivittäisiä asioita. Tuote on hyvin kallis, vaikka sen teho on verrattavissa Nanolashiin, joka on huomattavasti halvempi.

Ennen kuin teemme suuren sijoituksen, meidän tulee tarkistaa voiko seerumi aiheuttaa voimakasta allergiaa. Tuotetta tulisi käyttää päivittäin, joka voi olla vähän hankalaa. On tärkeää myös levittää tuotetta vain ohjeiden mukainen määrä päivässä, jotta se ei aiheuttaisi allergista reaktiota.

Käytä tuotetta kerran päivässä, mieluusti ennen nukkumaan menoa. Tämä on hyvin tärkeää, koska ainesosat työntyvät syvempiin ihokerroksiin nopeammin yön aikana. Pese meikit huolellisesti ja ota piilolinssit pois ennen tuotteen levitystä. Levitä kosmetiikkatuotetta siveltimellä ripsirajaan, jotta se ei pääse silmään. Tuotetta tulisi käyttää noin kolme kuukautta.

Tuote on erittäin suosittu hinnasta huolimatta. Huomattavaa on, että sen tehokkuus ravinteena on sama kuin Nanolashilla, joka on paljon edullisempi. Harkitse, että kannattaako samasta tehosta maksaa ylihintaa. Testaajiemme mukaan, tuotteella saavutettiin samat tulokset eri ajoissa, joten on mahdotonta määritellä, että onko tulokset näkyvissä kolmen viikon jälkeen vai ei.

Asiantuntijoidemme ja testaajiemme mukaan tuote on tehokas, vaikka sen hinta voi karkottaa monet asiakkaat. Merkittävä määrä vastaajistamme kertoi, että he ostaisivat tuotteen mielellään jos se olisi halvempi.

*Esitetyt tulokset ovat yksilöllisiä tuloksia. Ei ole taattua, että jokainen saavuttaa samat tulokset.

Related Posts

Add Comment