Neulash

Tehokkuus: 6/10

Ei aiheuta allergioita: 8/10

Hinta: 5/10

Ainesosat: 8/10

Kokonaisuus: 6.8/10

Asiantuntijoidemme arvostelut

Neulash on melko suosittu ravinne, joka voimistaa ei vain ripsiä, vaan myös kulmakarvoja. Kuten monet muutkin tämän tyyppiset tuotteet, Neulashia tulisi käyttää kerran päivässä, mieluiten illalla. Tuote ei ole yhtä tunnettu kuin Nanolash tai Revitalash, koska sitä voi ostaa vain apteekeista. Tästä huolimatta, se on merkittävän suosittu myöskin sen alhaisen hinnan takia.

Tuote on ideaalinen ihmisille, jotka kärsivät ripsien menetyksestä ja niiden heikkoudesta sekä heille, jotka ovat käyneet läpi kemoterapiaprosessin. Tutkimustemme perusteella tämä tuote ei aiheuta ripsiin ylikuormitusta liiallisesti, eikä se heikennä ripsiä yhtään enempää, mikä on yleistä tämän tyyppisillä kosmetiikkatuotteilla.

Ravinteen ainesosat ei ole suunniteltu vain ripsien ravitsemiseen, vaan myös stimuloimaan niiden kasvua. Vaikutus ei ole sama jokaisella. Tuotetta tulisi käyttää joka päivä ennen nukkumaan menoa. On tärkeää käyttää sitä säännöllisesti, jotta saadaan aikaan tuloksia. Vaikka se on arvostelumme halvin tuote, hintaan nähden tuotteen vaikutus on huono.

Yli 80% vastaajista huomasi parannusta ripsien kunnossa Nanolashin käytön jälkeen. Neulashilla saman huomasi vain 70%. Vaikutukset ovat havaittavissa pidemmän ajan jälkeen kuin Nanolashilla. Neulashilla tulokset tulevat noin kahden kuukauden aikoihin. Yli 70% kosmetiikkatuotteen käyttäjistä vahvistivat, että se teki heidän silmäripsensä pidemmiksi ja esti niiden putoilemisen. Vaikutus ei kuitenkaan kestä kauaa.

Tätä tuotetta tulisi käyttää joka ilta, meikkien huolellisen pesun jälkeen. Meikkien pesu pitää tehdä vedellä, koska ravinne voi aiheuttaa kemikaalisen reaktion meikinpuhdistusaineiden kanssa. Poista piilolinssisi ennen levitystä. Laita seerumia ripsien juuriin yhdellä vedolla. Varo tuotteen joutumista silmiin.

Verrattuna muihin tämän tyyppisiin tuotteisiin, Neulash on keskiluokkaa. Nämä pisteet eivät ole tämän tyyppisten tuotteiden huonoimmat, mutta kannattaa miettiä, että onko parempi käyttää hieman enemmän rahaa tehokkuuden takia vai ottaa riski ja tarttua halvan hinnan houkutukseen. Seerumi ei varmasti saa ripsiäsi näyttämään “verhoilta”. Saavuttaaksesi minkäänlaista vaikutusta, varaudu pitkäaikaiseen ja säännölliseen käyttöön.

*Esitetyt tulokset ovat yksilöllisiä tuloksia. Ei ole taattua, että jokainen saavuttaa samat tulokset.

Related Posts

Add Comment